GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

1, Hogyan történik a felmérés?

A felmérést előre megbeszélt időpontban, személyesen végzem.

2, Mennyi ideig tart a felmérés?

A felmérés az adott munka nagyságától függ, de átlagosan fél órát vesz igénybe.

3, Hol dolgozunk?

Budapesten és 20 km-es vonzáskörzetében.

4, Milyen határidővel tudok munkát kezdeni?

Ez az adott munka jellegétől, nagyságától függ. Előfordulhat, hogy néhány napon belül tudunk kezdeni, de lehet, hogy egy munkafolyamatot tervezni kell az adott időjárási viszonyok miatt. (pl: teraszburkolás, ereszdeszka mázolás, külső drywit szigetelés)

5, Mennyi ideig tart az adott munka?

Ezt a személyes felmérés alkalmával tudom megmondani.

6, Árat tudnék-e telefonban mondani?

Amíg személyesen nem látom az adott munkát, nem tudom milyen a felület, milyen anyagok szükségesek, ezért így nem lehet árat meghatározni. Esetleg keretárakat tudok mondani, de az nem személyre szabott.

7, Milyen anyagokkal használunk?

A minőség a legfontosabb szempont, mind az anyagok, mind a munkavégzés tekintetében. A sikeres lakásfelújítás a kiváló minőségű anyagok felhasználását és a szakértői munkavégzést jelenti, ami hosszú távú elégedettséget biztosít. Azonban a minőség nem a legdrágább alapanyagokat jelenti, hanem az adott helyhez és probléma megoldásához valóban szükségeseket.
 
Beszállítóink segítségével kizárólag Európai szabványoknak megfelelő jó minőségű alapanyagokkal dolgozunk.

Partnereink: Kőházy-Tradíció Kft. , NEDA-BAU Építőanyag Kis-és Nagyker.,  Csempecentrum-Varte Kft .,  Fürdőszobawebshop.hu, Sopro. Samvit Trade Kft.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.